2023., spremna sam!

by - prosinca 13, 2022

Pokušavam se ovdje malo aktivirati. Podijeliti neku riječ s vremena na vrijeme. Nekad je ovo bilo moje utočište i moj sićušni dio interneta na kojem sam bila svoja, voljela bi da tako ostane barem povremeno.

Za kraj ove godine pripremila sam sebi par izazova. Izazove u kojima uživam, od kojih želim napraviti nešto ozbiljnije. Sjećaš se posta 'Mala, uspjele smo?'. Napisala sam ga prošlo ljeto. E pa, cilj mi je u idućoj godini napisati drugi dio posta s novim realiziranim snovima.

Jedan od izazova za burni 12. mjesec 2022. godine je kalendar. 


Plan mi je bio izbaciti ga „van“ 9.12. Kasnim  koji dan, ali bolje ikad nego nikad.  Kalendar je namijenjen svima, minimalistički dizajn s motivirajućim citatom za svaki mjesec. Jer znate koliko volim citate. Možeš ga isprintati doma i staviti na stol, u bilježnicu, zakačiti pribadačom na ploču od pluta.. opcije su razne.

Ukoliko želiš preuzeti kalendar i ujedno me podržati, uđi u članstvo na Patreonu. Cijena članstva je simbolična. Bez brige, kako je to za sad jedini proizvod koji nudim tier (opcija članstva) će biti obrisan do 15.1. kako ti članstvo za naredni mjesec ne bi bilo naplaćeno.

Kraj godine mi je uvijek užurban i Patreon mi je za ovaj projekt kalendara došao kao naručen jer drugu opciju da s tobom podijelim napravljeno - nemam. U narednoj godini planiram izbacivati više sadržaja, kao što su tutoriali, trikovi i ideje, pozadine za mobitel, svoja iskustva i anegdote.. tako da stay tuned! Biti ćete obaviješteni na vrijeme.

S veseljem sada mogu napisati... do čitanja!



You May Also Like

1 komentari

  1. Dugo nisam bila aktivna u blogerskoj zajednici i sada sam sela da obilazim blogove koje sam volela ranije, da vidim koji je još aktivan, tako da mi je drago da si i dalje tu, čak iako nisi pisala dugo :) Sviđa mi se jako deo sa izazovima i nadam se da si i dalje uporna i da svraćaš na blog sa vremena na vreme.

    Ja sam napisala prvi post posle tri godine, tako da ako te interesuje volela bih da baciš pogled -
    https://mellowcent.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Svaki komentar znači puno. Hvala na izdvojenom vremenu! ♡